Massage voor bedrijven

BOEK DEZE BEHANDELING

Stoelmassage voor bedrijven

BOEK DEZE BEHANDELING

Ontspannen medewerkers

Ontspannen medewerkers willen we toch allemaal?

In het bedrijfsleven heerst een continue druk van presteren, topsport dus. Het is dus van belang om net als topsporters goed te zorgen voor lichaam en geest.

Steeds meer mensen brengen de werkdag zittend achter de computer door. We zijn ons er niet altijd van bewust maar mede door een niet optimale werkhouding liggen overbelasting en stress op de loer. Bijna alle kantoor medewerkers hebben spanning in het nek/schouder gebied.

Uit onderzoek is gebleken dat regelmatig aanbieden van stoelmassage aan je personeel zorgt voor een afname van pijnklachten met 50%. Spanningsklachten nemen zelfs met 70% af. Overige resultaten geven een vermindering van hoofdpijnklachten en vermoeidheid aan, verbetering van het humeur en het beter kunnen concentreren en ontspannen.

Tijdens een stoelmassage ontdek je waar spanning aanwezig is, het maakt je weer bewust van je lichamelijke gesteldheid. Je ontspant waardoor je het hoofd weer leeg kan maken. Na afloop voel je je weer helder, energiek en opgeladen.

Stoelmassage kan op kleding maar ik neem ook zeker massageolie vooral dat nodig is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Verminderd werkstress

  • Geeft ontspanning

  • Verminderd ziekteverzuim

  • Verbeterd de concentratie

  • Zorgt voor vitaliteit

  • Verminderd RSI-, schouder- en rugklachten

  • Geeft energie

Hoe werkt het?

Nadat er een afspraak is gemaakt kom ik met mijn speciale stoelmassage stoel naar uw bedrijf. Het heeft de voorkeur dat de stoelmassage in een afzonderlijke ruimte plaatsvindt, deze ruimte hoeft overigens niet groot te zijn. De massage is  20 minuten massage per persoon.

Tijdens een stoelmassage kan de kleding aanblijven. Maar ik neem ook zeer de massageolie mee mocht dat nodig en gewenst zijn.

De lichaamsdelen die tijdens een stoelmassage worden meegenomen zijn de rug, nek, schouders, armen en handen.