Algemene voorwaarden 


Bij praktijk Hartje Kalverdijk hanteer ik een aantal algemene voorwaarden om de massage/behandeling die u wilt ondergaan zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen. Als u een afspraak maakt bij praktijk Hartje Kalverdijk ga ik ervan uit dat u deze voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat.


1. Bij het maken van een afspraak wordt naar uw telefoonnummer en/of e-mailadres gevraagd.
2. Voorafgaand aan de eerste massage/behandeling wordt er door mij een intakegesprek met u gehouden. U bent als klant zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze (medische) informatie die u tijdens dit gesprek verstrekt. Op basis hiervan kan de behandeling op een verantwoorde en veilige manier worden gegeven.
3. U bent als klant zelf verantwoordelijk om wijzigingen in uw situatie aan mij door te geven.
4. Alle informatie die u tijdens het intakegesprek en de behandeling aan mij vertelt wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder uw schriftelijke toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt.
5. Bij praktijk Hartje Kalverdijk worden geen medische diagnoses gesteld.
Bij twijfel kan praktijk Hartje Kalverdijk afzien van een behandeling en wordt u doorverwezen naar de huisarts of specialist.
6. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd.
7. Geannuleerde of vergeten afspraken binnen 24 uur worden voor 50% in rekening gebracht.
8. Betaling verloopt contant of via mobiel bankieren. Betaling wordt direct na de behandeling voldaan.
9. Een cadeaubon is inwisselbaar voor een behandeling of bedrag die op de cadeaubon vermeld staat en is geldig tot één jaar na uitgifte.
10. Een strippenkaart voor 5 behandelingen van 45/ 60 /90  minuten zijn geldig tot 6 maanden na uitgifte. De strippenkaart is persoonsgebonden en niet te gebruiken door derden.
11. Erotische massages maken geen deel uit van de massages die Praktijk Hartje Kalverdijk aanbiedt.
12. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaart u ook dat u Praktijk Hartje Kalverdijk niet aansprakelijk zal stellen voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een massage/behandeling die aan u gegeven is.
13. Praktijk Hartje Kalverdijk staat geregistreerd bij het CAT collectief
14. Het privacy reglement is van toepassing.