Project omschrijving

Zwangerschaps massage

BOEK DEZE MASSAGE

Zwangerschaps massage

BOEK DEZE BEHANDELING

Neem even tijd voor jezelf

De zwangerschap een spannende periode, je kijkt uit naar je kindje daarnaast zijn er nog vele verplichtingen, je werk, je gezin, eet ik wel gezond, lichamelijke ongemakken. Maar hoe hou je balans

Een zwangerschap is een hele bijzondere tijd, in een snel tempo, verandert je lijf, je voelt je anders doordat je hele hormoonhuishouding verandert, je kindje groeit, en je buik wordt groter, in een later stadium ga je ongemakken ervaren die stress kunnen geven hormonale veranderingen maken spieren en gewrichten slapper om plaats te maken voor de baby, er kunnen vochtophopingen ontstaan of pijnen in het bekken, de rug en nek..

Met de juiste kennis kan massage een weldaad zijn voor de aanstaande moeder en verlichting en ontspanning bieden tijdens haar zwangerschap, en massage biedt de a.s. moeder ondersteuning bij de ongemakken die naast de blijdschap ook aanwezig zijn.

Een zwangerschapsmassage reduceert stress door aanmaak van serotonine en ontspant je lichaam wat heel erg goed is voor jou, en jouw kindje ervaart daar ook de voordelen van, het helpt de bekkenpijn en spieren die onder druk komen te staan flexibel te houden.
Deze massage kun je boeken vanaf 12 weken. Ik masseer jou in zijligging, met een gemakkelijk voedingskussen kun je comfortabel liggen , hierdoor wordt de spanning in het lichaam in balans gebracht en de bloedsomloop en afvoer van afvalstoffen worden verbeterd. De massage versterkt je immuunsysteem, zodat je minder vatbaar bent voor ziektes. Een Zwangerschapsmassage is daarom ook een aanrader voor wanneer je geen klachten hebt.

Je gezicht komt als laats aan bod, een korte gezichtsbehandeling om weer vol energie naar huis te gaan.

Neem even tijd voor jezelf, of geef het cadeau.

  • 90 minuten

  • Intake

  • Voetenbad

  • Massage rug, nek, schouders

  • Achterhoofd en armen

  • Handen, benen en voeten

  • Korte gezichtsbehandeling

  • Thee/ water drinken